Nahrávam Udalosti

« Všetky Udalosti

Tradičný Vrbovčanský jarmak, 30. ročník

19. októbra 8:0017:00

Tradičný Vrbovčanský jarmak

Vrbovce oslavujú: Príďte na 30. ročník Tradičného Vrbovčanského jarmaku. Obec Vrbovce vás srdečne pozýva na jedinečné podujatie, ktoré sa uskutoční 19. októbra. Tento rok oslavuje jubilejný 30. ročník Tradičného Vrbovčanského jarmaku. Pripravte sa na deň plný zábavy, chutí a tradícií, ktoré vás vtiahnu do atmosféry minulých čias.

Ochutnajte to najlepšie z Vrboviec

Jarmok ponúka bohatý výber miestnych špecialít. Návštevníci sa môžu tešiť na ochutnávku lahodných medov, ktoré sú výsledkom práce miestnych včelárov. Okrem toho si prídu na svoje aj milovníci tradičných zabíjačkových špecialít. Každé sústo vás prenesie do sveta autentických chutí, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou našej kultúry.

Hudba, ktorá roztancuje

Atmosféru jarmoku doplní živá dychová hudba. Tóny, ktoré sa budú niesť vzduchom, vás nenechajú chladnými. Príďte si zatancovať a užiť si chvíle plné radosti a pohody. Hudobné vystúpenia sú vždy vrcholom podujatia a tento rok nebudú výnimkou.

Výstava a hodová zábava

Súčasťou jarmoku je aj výstava, ktorá ponúka pohľad na miestne umenie a remeslá. Prejdite sa medzi stánkami a objavte krásu ručne vyrobených výrobkov. Večer sa môžete tešiť na hodovú zábavu, ktorá uzavrie deň plný zážitkov. Tancujte, spievajte a oslavujte spolu s nami.

Nezmeškajte túto príležitosť zažiť pravú atmosféru Vrboviec. Tradičný Vrbovčanský jarmok je udalosť, ktorú si nesmiete nechať ujsť. Tešíme sa na vás!

Tradičný Vrbovčanský jarmak

Tradičný Vrbovčanský jarmak

Podrobnosti

Dátum:
19. októbra
Čas:
8:00 až 17:00
Udalosť Kategória:
Udalosť Značky:
, ,

Organizátor

Obec Vrbovce
Dokončené
034/62 83 211
Email
vrbovce.urad@vrbovce.sk
View Organizátor Website

Miesto udalosti

Obec Vrbovce
Obecný úrad Vrbovce 42
Vrbovce, 906 06 Slovensko
+ Google Mapy
Dokončené
034/62 83 211
Webstránka Miesto udalosti