Na jesennej HORECA konferencii Asociácia hotelov a reštaurácií Slovenska (AHRS) vyhlásila výsledky prestížnej súťaže Hoteliér roka.
Prestížna súťaž ocenila najlepšieho hoteliera na Slovensku
Táto súťaž už takmer tri desaťročia oceňuje prácu najlepších hotelierov na Slovensku. Rok 2023 priniesol víťazstvo Jánovi Kolkusovi, generálnemu manažérovi Hotelu Château Bela, ktorý si zaslúžil tento titul vďaka svojmu efektívnemu krízovému manažmentu a výraznému nárastu obratu.
Ján Kolkus: Víťaz, ktorý stabilizoval a rozvíjal
Ján Kolkus sa stal Hoteliérom roka 2023, pretože pod jeho vedením Hotel Château Bela dosiahol stabilizáciu prevádzky a získal ocenenie „Najromantickejší hotel Európy“. Vďaka jeho schopnostiam a odhodlaniu sa hotel dostal na popredné miesta v očiach verejnosti. Prestížny titul a putovný pohár odovzdal osobne Minister cestovného ruchu a športu SR, Dušan Keketi.
Príležitosť pre prezentáciu talentov a kvality
„Veľmi nás teší, že súťaž Hoteliér roka sa za takmer 30 rokov odkedy funguje stala garanciou vysokej prestíže a profesionality vrcholových manažérov v hotelovom segmente na Slovensku,“ uviedol Martin Novotný, generálny manažér AHRS. Dodal, že súťaž je skvelou príležitosťou na prezentáciu talentov a úspechov v oblasti hotelierstva, čím AHRS podporuje kvalitu služieb v HORECA segmente a motivuje profesionálov k neustálemu zlepšovaniu.
Význam súťaže pre slovenský HORECA segment
Súťaž Hoteliér roka je významným podujatím, ktoré nielen ocení najlepších manažérov, ale aj povzbudzuje k inováciám a zlepšovaniu kvality služieb. Tento rok sa odborná porota sústredila na výnimočných kandidátov, ktorí prispeli k rozvoju cestovného ruchu na Slovensku. Víťazstvo Jána Kolkusa je dôkazom, že aj v náročných časoch je možné dosiahnuť významné úspechy.
Ocenenie Hoteliér roka prináša nielen prestíž
Ocenenie Hoteliér roka prináša nielen prestíž, ale aj nové možnosti pre víťazné zariadenie. Hotel Château Bela, pod vedením Jána Kolkusa, je teraz ešte viac v centre pozornosti, čo môže výrazne zvýšiť jeho návštevnosť. Táto súťaž je dôkazom, že tvrdá práca sa vyplácaja, a motivuje ďalších profesionálov k dosahovaniu vynikajúcich výsledkov v hotelierstve.